ILuv SmartShaker 2 winactie: de winnaar is bekend!

Afgelopen maand kon je via We are Ctalents meedoen aan onze trilwekker-winactie. Met deze winactie kon je een ILuv-Smartshaker 2 winnen, een trilwekker die vooral voor op reis erg handig is. Vandaag maken wij de winnaar bekend! 

De ILuv SmartShaker 2

Veel doven en slechthorenden hebben naast hun bed een trilwekker staan. Maar wat doe je als je niet thuis slaapt, maar bijvoorbeeld bij familie, vrienden, in een hotel of op vakantie? Je kunt je dan behelpen met de Klok-app op je smartphone. Die app heeft ook een wekkerfunctie. Voor het wekalarm kun je naast – of in plaats van – een belsignaal tevens een trilsignaal instellen. Wat je ook kunt proberen is de ILuv SmartShaker 2. Dit apparaat bestaat uit een smartphone-app en een draadloze trilschijf, die je via Bluetooth met je smartphone of iPad koppelt. De bijbehorende app SmartShaker+ (Plus) voor iOS en Android is een eenvoudig instelbare wekker-app. Je stelt de wektijd in, kiest de sterkte van het trilsignaal (Normaal, Luid of Erg luid) en schuift de trilschijf onder je hoofdkussen. 

Wil jij meer weten over de ILuv SmartShaker 2? Lees hier de review van Fred van Lierop! 

De winnaar van de SmartShaker 2 is: Marcin Karwinski!

Marcin wint de trilwekker dankzij de volgende motivatie. "Om mij wakker te krijgen is eerst het hele huis wakker en ik blijf steeds slapen. De SmartShaker 2 lijkt mij een ideale oplossing om anderen rustig te laten slapen en zelf wakker te kunnen worden."

winnaar winactie

Gefeliciteerd Marcin! Wij hopen dat jij (en de anderen in jouw huis) plezier gaan beleven van de trilwekker!

Bedankt voor het meedoen! 

Naast Marcin willen wij natuurlijk iedereen die heeft deelgenomen bedanken voor het insturen van mooie motivaties. Wij gaan in de toekomst door met toffe winacties voor iedereen met een auditieve of zintuiglijke uitdaging. Schrijf je dus alvast in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven en mee te doen.

We Are Ctalents Community

We Are Ctalents is dé community voor iedereen met een auditieve en/of visuele uitdaging. Wij zijn ervan overtuigd dat onze beperking onze ambities niet in de weg hoeft te staan. Op onze website lees je onder andere ervaringen van anderen, krijg je tips over studeren en werk zoeken en kun je jezelf aanmelden voor onze workshops. Geloof jij ook dat jouw talenten groter zijn dan je beperking? Maak je ambities waar door je nu in te schrijven bij We Are Ctalents! 

Op zoek naar werk?

Zoek jij een baan die bij je past? Ga je binnenkort op zoek naar werk? Of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ontdek wat Ctalents voor jou kan betekenen! Neem hier direct contact met ons op en find your talent!