29 mei 2018

Workshops & Trainingen

Young Professional Event by Ctalents and Babbage

Voor iedereen met een visuele uitdaging

Ben jij bijna afgestudeerd, werkzoekend of young professional met een visuele uitdaging en wil je jezelf verder professionaliseren, kom dan naar het Young Professional Event. Kom samen met specialisten van Ctalents en Babbage ervaren hoe het WEL kan! 

De Sign Language Coffee Workshop

Leer in 3 uur tijd prachtige espresso’s en cappuccino’s te maken!

Altijd al een passie gehad voor koffie en thee? En wat meer willen weten over de wereld hier achter? Ctalents heeft nu de ultieme Coffee Workshop ontwikkeld voor doven en slechthorenden. In een ochtend of een middag nemen wij je mee in de wereld van de koffie en thee en leer je prachtige koffies zetten: Caffe Latte, Cappuccino of een Koffie Verkeerd, alles komt aan bod!

Workshop: Met meer energie aan de slag!

Leer manieren om te ontspannen en lichamelijk sterker worden

Alles wat we doen geeft of kost ons energie. De kunst is om hier voor jezelf een mooie balans in te vinden. Zijn er nog andere mogelijkheden om meer energie te krijgen? Leer tijdens deze workshop hoe je het best uit jezelf kan halen!

‘WOW’ Workshop Hoormiddelen

Voor iedereen met gehoorverlies

Kom jij ook samen met specialisten van Hooridee, Hoorexpert en Ctalents ervaren hoe het WEL kan? Na deelname aan deze workshop ga je geheid naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie.

Workshop Present Yourself

Jezelf presenteren zodat je optimaal voor de dag komt!

Ontdek en leer in één middag hoe jij jouw talenten kan presenteren tijdens deze enerverende en interactieve workshop. Je krijgt tips en feedback op jouw persoonlijke situatie waardoor je erachter komt wat bij je past. Dit draagt bij aan je volgende stap naar studie, stage of werk. Laat je inspireren door andere talenten die hun ambities aan het waarmaken zijn en vraag ze het hemd van het lijf tijdens de borrel.