4 februari 2019

Young Professional Event by Ctalents and Babbage

voor iedereen met een visuele uitdaging

Ben jij bijna afgestudeerd, werkzoekend of young professional met een visuele uitdaging en wil je jezelf verder professionaliseren, kom dan naar het Young Professional Event. Kom jij ook samen met specialisten van Babbage en Ctalents ervaren hoe het WEL kan?  Na deelname aan deze workshop ga je geheid naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie. Tijdens deze middag worden de workshops gezamenlijk door Ctalents en Babbage verzorgd waarbij gedeelde ervaringen bij het verkrijgen van werk, persoonlijke compensatievaardigheden, inzetten van de nieuwste technische innovaties op hulpmiddelgebied en praktische tips centraal staan. Daarnaast komt een inspirerende Young Professional haar ervaringen delen over haar traineeship en start van haar carrière.

Wat ga je leren?

Je leert wat je nodig hebt om jouw visuele beperking effectief om te zetten in een kracht door optimaal te compenseren. Bij Ctalents en Babbage geloven we dat jouw talenten voorop moeten staat bij de start van jouw carrière en natuurlijk  niet jouw beperking. Door deel te nemen aan het Young Professional Event krijg je praktische handvatten en informatie om succesvol aan de slag te gaan op de arbeidsmarkt.

Tijdens en na afloop van het event is er voldoende tijd om met elkaar te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Misschien leidt dit wel tot de volgende stap in jouw carrière! 

Het evenement wordt georganiseerd bij Driessen HRM in Amsterdam op vrijdag 12 april van 13:00 uur tot 16:30 uur.

Meld je op tijd aan, want het aantal deelnemers is beperkt.

Young Professional Event Babbage & Ctalents

workshop ziezo=beurs

Wanneer en voor wie is deze workshop?

Voor bijna afgestudeerden, werkzoekenden en young professionals met een visuele uitdaging.

Datum: 12 April 2019

Tijd: 13:00 tot 16:30

Locatie:Driessen HRM, Paulus Potterstraat 28, 1071 DA Amsterdam

Meld je hieronder aan voor het Young Professional Event

Je kunt meedoen met de workshop door je aan te melden. Je wordt automatisch lid van de We Are Ctalents community (kosteloos).

Klik hier om je aan te melden

Leer over de volgende onderwerpen

Technische oplossingen
Praktische tips
Succesvol aan de slag op arbeidsmarkt
Praktijkcases
Deel ervaringen met anderen
Creatief communiceren

Ontmoet de coaches

Joost van Loon

Joost van Loon

Joost is Operationeel Manager, Arbeidsdeskundig Adviseur en Trainer bij Babbage. Babbage levert hulpmiddelen, biedt trainingen aan binnen werk en studie situaties en verzorgt softwarematige aanpassingen van werkplekken voor personen met een visuele of motorische beperking. Daarnaast verstrekt Babbage advies aan zowel organisaties, werknemers en scholieren/studenten over mogelijke technische oplossingen en benodigde persoonlijke trainingen. 

Mileen van Ling

Mileen is talentmatcher bij Ctalents. Zij houdt zich dagelijks bezig met het plaatsen van mensen met een zintuiglijke beperking bij bedrijven. Zij is hierbij de schakel tussen het bedrijf en de kandidaat.

Wat vinden de deelnemers?

Volledige Programma Young Professionals Event

Binnenkort volgt meer informatie