10 september 2018

Workshop ‘Met meer energie aan de slag’

Voor iedereen met een visuele uitdaging

Alles wat we doen geeft of kost ons energie. De kunst is om hier voor jezelf een mooie balans in te vinden. Zijn er nog andere mogelijkheden om meer energie te krijgen? Leer tijdens deze workshop hoe je het best uit jezelf kan halen! Daarnaast leer je manieren om te ontspannen, lichamelijk sterker te worden door specifieke lichaamsoefeningen en hoe je jezelf fitter kunt voelen door gezonde voedingskeuzes.

Ga jij binnenkort aan de slag bij een nieuwe werkgever? Of ben jij al aan het werk en wil je leren om beter met je energie om te gaan? Dan is deze workshop wat voor jou! 

Ga met meer energie aan de slag!

vrouw springt in de lucht

Leer over de volgende onderwerpen

Ontspanning
Lichaamshouding
Sporten en Oefeningen
Voeding

In deze workshop geeft Fons jou antwoord op de vraag 'Hoe haal je het beste uit jezelf en ga je met meer energie aan de slag?'

Wanneer en waar is de workshop?

Datum: 2 november 2018

Tijd: 13.00-16.00 uur

Locatie: Driessen Amsterdam. Paulus Potterstraat 28

Fonseng Chan - Trainer bij We Are Ctalents

Foto van Fons, trainer bij We Are Ctalents

'“Ik vind het leuk om mensen te trainen, maar vooral ook heel erg leuk om mensen te zien groeien. Ik word heel blij als ik feedback hoor over hoe mensen zich, bijvoorbeeld tijdens het traineeship, hebben ontwikkeld. Ik hoop dat ik mensen in positieve zin kan begeleiden in hun verandering, zodat ze zich beter gaan presenteren en echt in zichzelf gaan geloven. Dat is mijn doel bij We Are Ctalents.”

Meld je hieronder aan voor de workshop 'Met meer energie aan de slag!'

Je kunt je meedoen met de workshop door je aan te melden. 

Klik hier om je aan te melden voor de community en de workshop.