Vrijwiliggerswerk doen? Vacatures bij Stichting Ctalents

Wil jij graag vrijwilligerswerk doen? En ambieer jij daarbij een bestuursfunctie? De Stichting Ctalents, die de belangen behartigt van We Are Ctalents, de community van doven, slechthorenden, blinden en slechtzienden, is op zoek naar vier vrijwilligers die het leuk vinden om bestuurswerk te doen.

Stichting Ctalents is een social enterprise die samenwerkt met Ctalents B.V., het wervings-, selectie- en detachmentbureau dat onder mensen met een visuele en/of auditieve beperking het hoge werkloosheidspercentage van 70 procent sterk wil terugdringen.

Dat hoge percentage is ook de Stichting Ctalents een doorn in het oog. Zij legt echter meer de nadruk op belangenbehartiging voor werkzoekende doven, slechthorenden, blinden en slechtzienden. Dat gebeurt onder meer door het faciliteren van We Are Ctalents, de community van deze zintuiglijk uitgedaagden. Maar ook door bijvoorbeeld het aanbieden van een gratis educatief programma, met als uiteindelijke doel de arbeidsparticipatie van zintuiglijk uitgedaagden te bevorderen en hen (weer) een rol in de maatschappij te geven.

Voorzittershamer

Vrijwilligerswerk

Vanwege de sterke groei zoekt de Stichting Ctalents op korte termijn vier vrijwilligers die zitting willen nemen in het bestuur van de organisatie. Het gaat om de volgende bestuursfuncties:

Ben jij het talent dat wij zoeken voor vrijwilligerswerk bij een van de leukste social enterprises van Nederland? Klik dan hierboven op de link voor de gewenste functie om naar de volledige functieomschrijving op Indeed te gaan. Gebruik vervolgens de knop Solliciteer en geef vóór 30 april je motivatie en CV door.

Succes!

Wil je liever een betaalde functie? Kijk dan eens op de website van Ctalents in het menu Vacatures. Wie weet vind jij dáár zo maar de baan van je leven!

We Are Ctalents Community

We Are Ctalents is dé community voor iedereen met een auditieve en/of visuele uitdaging. Wij zijn ervan overtuigd dat onze beperking onze ambities niet in de weg hoeft te staan. Op onze website lees je onder andere ervaringen van anderen, krijg je tips over studeren en werk zoeken en kun je jezelf aanmelden voor onze workshops. Blijf op de hoogte van de laatste blogs over werken met een visuele en/of auditieve uitdaging en meld je nu aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op zoek naar werk?

Zoek jij een baan die bij je past? Ga je binnenkort op zoek naar werk? Of ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Ontdek wat Ctalents voor jou kan betekenen! Meld je aan als werkzoekende en find your talent! Je ontvangt dan automatisch ook de nieuwsbrief van We Are Ctalents.