Nog geen vakantieplannen? Ga mee op Bootcamp reis naar Ibiza met personal trainer Robin

We Are Ctalents blogger, Pieter Vergeer, interviewde Robin Frings. Robin een enthousiaste en gemotiveerde dove personal trainer en oprichter van RF Personal Training. Daarnaast organiseert Robin ook een RF Bootcamp op Ibiza.  

Wie is Robin Frings?

Robin Frings is 22 jaar en woont in Bergschenhoek. Zelf draagt hij van jongs af aan een Cochleair implantaat, C.I. Hij heeft de opleiding ‘Sport & Beweging’ gedaan en van daaruit is hij personal trainer geworden. Als personal trainer begeleidt je mensen in groepen of individueel tijdens het sporten, waaronder fitness maar ook bij een Bootcamp.

Robin Frings

Foto: Robin Frings

Sporten met een dove trainer

Voor veel doven en slechthorenden in Nederland is het minder leuk om alleen te gaan sporten of mee te doen in de horende groepen.  Dit, omdat de communicatie wat minder gaat. Hierdoor gaan mensen met een auditieve uitdaging soms minder, of zelf helemaal niet meer sporten.

Een dove personal trainer als Robin is waarschijnlijk een van de eerste van ons land. Het maakt je gemotiveerder om samen met een dove trainer te gaan sporten, je voelt je gelijkwaardiger doordat je elkaars taal begrijpt. Het maakt bewustwording en begrip naar elkaar ook groter.  Robin is van plan een sportschool op te zetten voor doven, slechthorenden en doofblinden. In deze sportschool zijn horenden natuurlijk ook welkom.

Op Bootcamp reis naar Ibiza

Naast zijn werk in Nederland, verzorgt Robin ook leuke reizen naar een prachtig zonovergoten eiland IBIZA! Waarom juist daar? Ibiza is een heerlijk eiland met een totaal andere sfeer. Het klimaat is anders, het weer is er goed en de temperatuur is constant 25 graden.

Je slaapt tijdens deze reis in een appartement met prachtig uitzicht op het stand en de zee. Naastgelegen is er nog eens een supermarkt en een boulevard. In je vrije tijd kun je zelf naar het strand gaan of naar een feestavond.

Bootcamp op het strand

Foto: Bootcamp op het strand

Dit is nog niet het enige! Er is ook een bootcamp met Yoga. Yoga is niet alleen goed voor je lichaam maar ook goed voor je geest! Dit in combinatie met zeven daagse vakantie  Deze zevendaagse vakantie maak  je samen met doven en slechthorenden. In groepsverband leer je samen met de dove trainer over voeding en sport. Met moed en durf kun je je lifestyle veranderen en wordt je je bewuster van jezelf. Hierdoor zal je beter omgaan met je eigen gezondheid; meer bewegen en sporten!

Er gaat tijdens de reis ook een team van tolken mee ( gebarentaal en/of schrijftolken).

Het dagprogramma

Het dagelijkse programma zal bestaan uit;

  • 8:00 – 9:00 Yoga @ beach
  • 10:00 – 11:00 Ontbijt
  • 11:00 – 12:00 Bootcamp
  • 12:00 – 14:00 Rust en lunch (vrije keuze)
  • 14:00 – 19:00 Middagprogramma (varieert)
  • 19:00 –  …….  Avondeten (soms samen, meestal vrije keuze)

Na iedere training kun je lekker je eigen gang gaan, feesten op het eiland, genieten van de zon! Je kunt zelfs gaan varen of zeilen en je kunt gaan shoppen. Wie wil dat nou niet!

groepsfoto van deelnemers van de Bootcamp op Ibiza

Foto: groepsfoto van deelnemers van de Bootcamp op Ibiza

De Bootcamp reis naar Ibiza was in 2017 een groot succes! Dit jaar wordt het drie keer georganiseerd;, voor doven, voor slechthorenden en voor horenden. Wil jij ook meegaan op deze unieke en geweldige reis voor doven en slechthorenden en heb je  nog geen vakantieplannen? Heb jij zin om jezelf even helemaal te ´resetten´? Ga dan gezellig mee met deze reis naar Ibiza! Je kunt jezelf aanmelden door te mailen naar: info@rf-personaltraining.com  Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor de reis van 12 t/m 18 mei 2018.

Om alvast in de stemming te komen bekijk hieronder de aftermovie van de RF Bootcamp Ibiza 2017!

Auteur: Pieter Vergeer