1 oktober 2018

Agenda voor doven en slechthorenden – Oktober

Ben jij doof of slechthorend en wil je graag naar events & activiteiten maar heb je geen idee wat er allemaal te doen is? Geen paniek, We Are Ctalents zoekt de tofste, meest interessante events voor jou uit en zet het voor je op een rijtje in deze agenda! Mis jij een event, geef de redactie een seintje door te mailen naar redactie@stichting-ctalents.nl

18 oktober

Gebarencafé Bovenkarspel

Dit gebarencafé in Bovenkarspel is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: Het Postkantoor, Hoofdstraat 17, 1611 AA, Bovenkarspel
Tijd: 20:00-22:00

20 oktober

Mutesounds Festival

Op zaterdag 20 oktober 2018 vindt het enige echte MuteSounds Festival weer plaats op De Pier in Scheveningen. Van 13:00 tot 21:00 kun je ervaren, ontdekken, ontmoeten en genieten op hét culturele festival voor doven, slechthorenden en horenden van Nederland. Doe mee aan een gebarentaalworkshop, geniet van spetterend theater, hilarische comedy en te gekke optredens of neem deel aan de talloze sportieve en creatieve activiteiten. Voor de kinderen is er een speciaal kinderprogramma. Het belooft weer een betoverende dag te worden, dus zet de datum alvast in je agenda!

Locatie: De Pier, Strandweg 1, 2586 JK Scheveningen
Tijd: 13:00 tot 21:00

20 oktober

Gebarencafé Vught

Dit gebarencafé in Vught is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: De Rode Rik, Van Sonstraat 49a, 5262 HX VUGHT
Tijd: 12:00-22:00

20 oktober

Slechthorend-Amsterdam

Netwerk bijeenkomst / Slechthorend Amsterdam

Lijkt het je leuk om de netwerkbijeenkomst in Amsterdam te volgen? Er is een interessant onderwerp over ‘Huiskamerakoestiek’ met Rivasono! Kom langs.

Locatie:GGMD-Amsterdam
Tijd: 13:30-17:00

20 oktober

Gebarencafé Deventer

Dit gebarencafé in Deventer is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: Fonteinkruid 61, 7422 MS, Deventer
Tijd: 19:30-22:00