1 oktober 2018

Agenda voor doven en slechthorenden – November

Ben jij doof of slechthorend en wil je graag naar events & activiteiten maar heb je geen idee wat er allemaal te doen is? Geen paniek, We Are Ctalents zoekt de tofste, meest interessante events voor jou uit en zet het voor je op een rijtje in deze agenda! Mis jij een event, geef de redactie een seintje door te mailen naar redactie@stichting-ctalents.nl

Meet & Greet in Amsterdam

Ben jij klaar om aan het werk te gaan of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Op deze Meet & Greet kom je in contact met 56 werkgevers!

Locatie: Amsterdam (locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding)

Gebaarmee Café, Rotterdam

Dit gebarencafé is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: Swedoro, Michelangelostraat 46, 3066 NM Rotterdam

Tijd: 19:30-23:00

Gebarencafé Bovenkarspel

Dit gebarencafé in Bovenkarspel is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: Het Postkantoor, Hoofdstraat 17, 1611 AA Bovenkarspel

Wapperavond Amsterdam

SWDA is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden, gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: SWDA, Stadhouderskade 89, Amsterdam

Gebarencafé Leeuwarden

Dit gebarencafé in Leeuwarden is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: Fire Café, Nieuwe Stad 47-49, 8911 CJ Leeuwarden

Gebarencafé NSH, Den Bosch

Dit gebarencafé in Den Bosch is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: Nico Schuurmanhuis, Ketsheuvel 50, 5231 PT Den Bosch
Tijd: 13:30-18:30

Meet & Greet in Utrecht

Locatie: Amsterdam (locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding)

Gebarencafé Utrecht

Dit gebarencafé in Utrecht is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: Marktzicht, Breedstraat 4, 3512 TW, Utrecht

Tijd: 19:00-01:00

Gebarencafé Zwolle

Dit gebarencafé in Zwolle is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: Sally o'Brien, Bethlehems Kerkplein 46, 8011 PH Zwolle

Quiznight Stichting Slakkenhuis

Lijkt het je leuk om mee te doen aan een interactieve quiz? Lekker meestrijden om de eerste prijs! En tussendoor is er ruimte voor gezellig kletsen, een hapje en drankje tijdens deze samenkomst van dove en (slecht)horende mensen.

Locatie: De Hoofdwacht, Markt 7, 3231 AH Brielle
Tijd: 19:30-21:00

Graag vooraf aanmelden in verband met reservering.

Meet & Greet in Den Haag

Locatie: Den Haag (locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding)

Gebarencafé Bovenkarspel

Locatie: Het Postkantoor, Hoofdstraat 17, 1611 AA, Bovenkarspel

Gebarencafé Deventer

Dit gebarencafé in Deventer is een leuke ontmoetingsplek voor doven en slechthorenden. Hier kun je gezellig samen zijn, een praatje maken en een biertje drinken. Het is toegangelijk voor mensen die gebarentaalvaardig zijn en affiniteit hebben met dovencultuur!

Locatie: Fonteinkruid 61, 7422 MS, Deventer
Tijd: 19:30-22:00

Meet & Greet in Haarlem

Locatie: Haarlem (locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding)

Slechthorend-Amsterdam

Netwerkbijeenkomst Slechthorend Amsterdam: 'De sleutel tot vitaliteit'

Machteld Cossee is vitaliteitscoach. Ze geeft tijdens deze workshop inzicht in het energieverbruik bij slechthorendheid en ze vertelt over mogelijke energiegevers. Ook wisselen we met elkaar tips uit die je in je dagelijks leven kunt gebruiken.

Locatie: Keizersgrachtkerk 56, 1017 EM Amsterdam
Tijd: 13:30-17:00

Dineren met Lekker Eten Fanclub van Slakkenhuis

Lijkt het je leuk om mee te gaan dineren met de gasten van 'Slakkenhuis'? Zij zorgen voor 'ongezellig' licht, zodat we elkaar goed kunnen zien. Ook beperken ze de muziek tot een minimum, zodat we elkaar beter verstaan. Kortom, de ideale gelegenheid om met andere mensen contact te leggen in een rustige omgeving.

Locatie: Vlaardingen
Tijd: 17.30 uur tot max. 20.30 uur.

Graag vooraf aanmelden in verband met reservering.

Meet & Greet in Hilversum

Locatie: Hilversum (locatie wordt bekend gemaakt na aanmelding)

Gebarencafé Bovenkarpsel

Locatie: Het Postkantoor, Hoofdstraat 17, 1611 AA Bovenkarspel