Talent in de spotlight: ontmoet Joyce

Joyce wordt langzaam doof en blind door het Ushersyndroom maar dit staat haar ambities niet in de weg. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heeft ze haar droom van een eigen onderneming gerealiseerd. Als spreker inspireert ze mensen o.a. om meer van zichzelf te laten zien juist in een zakelijke omgeving en medici hoe ze hun cliënten béter kunnen maken, niet alleen medisch maar ook als mens.

Daarnaast is Joyce ambassadeur voor Stichting Ushersyndroom en communicatieadviseur bij Stichting Ctalents. ‘In een horende en ziende maatschappij participeren terwijl ik op beide vlakken een beperking heb heeft mijn vechtersmentaliteit wel versterkt. Ik wil ook iets goeds kunnen doen met het feit dat ik Ushersyndroom heb. In mijn werk als spreker merk ik dat ik door het delen van mijn visie en persoonlijke verhaal zo veel mensen inspireer en weer in beweging kan krijgen, dat geeft wel echt een kick.’

WERKLOOSHEID ONDER DOVEN EN BLINDEN EXTREEM EN ONNODIG HOOG

Bij We Are Ctalents geloven we dat je talent groter is dan je beperking. Maar hoe kun je omgaan met de uitdagingen die er zijn en hoe zorg je dat je talent gezien wordt? Wij gingen in gesprek met 10 talenten die hun droombaan wisten te bemachtigen en vroegen ze het hemd van het lijf over hun ervaringen, successen en hoe ze omgaan met tegenslag. De weg naar succes was voor iedereen anders maar allen delen zij een aantal kwaliteiten: een flinke dosis positiviteit, geloof in hun talenten en doorzettingsvermogen. Laat je inspireren door de bijzondere en ontroerende verhalen van Lieke, Mozes, Melissa, Lotte, Debbie, Joyce, Sophie, Martine en Victor.

Wil jij ook anderen inspireren en jouw ambities waarmaken?

Geloof jij ook dat jouw talenten groter zijn dan je beperking? Of ken jij iemand met een zintuiglijke beperking die je graag wil inspireren? Maak je ambities waar door je nu in te schrijven bij We Are Ctalents!