Doof of slechthorend?

Ben jij doof of slechthorend? Ben je op dit moment werkloos? Of studeer je nog en vind je het spannend om straks op zoek te gaan naar een baan? Bij Stichting Ctalents kunnen mensen die doof of slechthorend zijn zichzelf voorbereiden op hun zoektocht naar een passende baan.

Bij Stichting Ctalents hebben we een uitgebreid trainingsaanbod waarbij je in je eigen tempo en naar eigen wens jezelf kan ontwikkelen. Elke training heeft een andere insteek. Zo kun je bijvoorbeeld leren hoe je jouw CV aantrekkelijk(er) kunt maken voor een werkgever. Je kunt ook de diepte in gaan en je eigen talenten en krachten in kaart brengen, dit doe je samen met een coach. Hoe presenteer je die talenten bij de toekomstige werkgever? Stichting Ctalents geeft jou de handvatten om goed voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan. Natuurlijk zorgt Ctalents dat er tijdens deze trainingen en workshops een gebarentolk aanwezig is.

Bij Stichting Ctalents hebben we ook ervaring met het presenteren van je auditieve beperking. Hoe vertel je de werkgever dat je doof of slechthorend bent? Welke vragen heeft de werkgever hier waarschijnlijk over? Hoe kun je hierop anticiperen?

doof

Lieke van Schooten, Graduate van Stichting Ctalents

Ik kan Ctalents altijd om advies vragen als ik tegen dingen aanloop die verband houden met mijn beperking. Dit is een fijn gevoel. Dit alles was mij niet in mijn eentje gelukt. Ctalents heeft mij niet alleen geholpen aan een baan, maar mij ook het zelfvertrouwen gegeven, dat je een talent bent en je ambitie kan waarmaken.

Wil je net als Lieke jezelf ontwikkelen en je kans op de arbeidsmarkt vergroten? Stichting Ctalents kan jou daarbij helpen. Vul het contactformulier in en wij gaan graag met jou kijken naar mogelijkheden en kansen.