Even voorstellen… relatiemanager We Are Ctalents: Paul Guds

Anderhalve week geleden is er een nieuw gezicht bij We Are Ctalents komen werken: Paul Guds. Hij gaat zich bezighouden met relatiemanagement. Wie is hij, en wat wil hij bereiken? Lucas interviewde hem hierover. “We Are Ctalents heeft een mooie missie, waar ik graag mijn bijdrage aan lever.”

Wie ben je en wat doe je?

“Mijn naam is Paul Guds en ik werk sinds anderhalve week als relatiemanager voor Stichting Ctalents/We Are Ctalents. In 2003 heb ik mijn studie Internationaal recht aan de UvA afgerond, maar ik heb nooit als jurist gewerkt. Ik heb banen gehad in de publieke en de financiële sector, en vorig jaar heb ik als relatiemanager gewerkt voor een startup. Nu ben ik sinds anderhalve week begonnen bij Stichting Ctalents.”

Wat zijn je hobby’s en passies?

“Ik sport graag en ga regelmatig naar de sportschool. Daarnaast houd ik van allerlei films: biografische films, maar ook documentaires, thrillers en buitenlandse films. Één van mijn hobby’s is poolbiljart. Ik ben ook een echte familieman en ga er graag op uit met vrienden. Een drankje drinken, een festival meepakken … ik heb een druk sociaal leven!”

Naast wie zou je wel eens in het vliegtuig willen zitten?

“Ik had heel graag ooit naast Nelson Mandela in het vliegtuig gezeten. De reden spreekt voor zich, lijkt mij.”

Welke gebeurtenis heeft je leven veranderd?

“Het is misschien een cliché, maar het belangrijkste is toch wel de geboorte van mijn kinderen. Ik heb twee kinderen: zoon Keanan (6) en dochter Faye (4).

Waarom ben je bij We Are Ctalents gaan werken?

“Ik werd erop gewezen door Yigal (marketeer bij stichting Ctalents, red.). Wij waren collega’s bij de startup waar ik vorig jaar heb gewerkt en hij wist dat ik op zoek was naar een nieuwe klus. Ik had bij die startup al wat ervaring opgedaan met relatiemanagement en had ontdekt dat het goed bij me past. Bovendien vind ik dat We Are Ctalents een goede en belangrijke missie heeft.”

Wat doe je als relatiemanager bij Stichting Ctalents/Stichting Ctalents?

“Ik ga samenwerkingsverbanden aan met onze partners en probeer bijvoorbeeld samen met hen events op te zetten. De eerste periode ga ik vooral met hen in gesprek, om te kijken waar raakvlakken zijn en hoe we elkaar kunnen versterken.”

Wat hoop je te bereiken met We Are Ctalents?

“Veel kwalitatief goede samenwerkingsverbanden opzetten, onze community uitbreiden en van waarde zijn voor blinden, slechtzienden, doven en slechthorenden. Uiteindelijk doen we natuurlijk alles voor het doel van de stichting: het verlagen van de werkloosheid onder visueel en auditief beperkten. Ik vind We Are Ctalents een leuke club mensen met een mooie missie, waar ik graag mijn bijdrage aan wil leveren.”

Paul Guds - relatiemanager Ctalents